Vo Francúzsku volajú „julienne“ zvláštny spôsob rezania mladej zeleniny. V našom chápaní to však znamená niečo iné. Ide o vynikajúcu zemiakovú misku plnenú…
Zemiaky sú skvelá a najvšestrannejšia príloha. Dajú sa použiť k zelenine, k mäsu, do cesta. Môžete si ich vychutnať vo forme hranolčekov, zemiakovej kaše,…
Môj priateľ obľubuje skôr slané maškrty ako tie sladké. Vyskúšala som preto už mnoho receptov ale najviac sa ujal práve tento,…
Niektoré recepty putujú z ruky do ruky. Tradujú sa z rodiny do rodiny a takýmto spôsobom prechádzajú aj z rodných krajín do susedných. Domáce uhorky…
Focaccia- tenký chlebík z pšeničnej múky, ktorý je považovaný za predchodcu dnes známej pizze. Má podobný tvar a dokonca aj chuť.…
Máte chuť na nejakú delikatesu, no nemáte žiadne nápady? Tento recept budete zaručene milovať. Teda v prípade, že máte radi hríby.…