Zemiakové lokše sú jedným z tradičných jedál Slovenska, preto by ich mala vedieť pripraviť každá šikovná gazdiná. Lokše môžeme servírovať ako…
Pod pojmom šalát si nemusíme vždy predstavovať len veľa zeleniny, majonézu a vajíčka. Šalát môže byť príjemné spojenie chutných surovín a ak…
Ak vám dochádzajú nápady, ako si spestriť vašu stravu a navyše nepribrať, máme tu pre vás skvelé tipy na fantastické nízkokalorické…
Kuracie mäso najlepšie chutí v kombinácii s rôznymi druhmi korenín. Tento fakt platí hlavne v prípade, že sa kuracinu rozhodnete marinádovať a neposypete ju len…
Veľkou výhodou kuraciny je to, že je jednoduchá na prípravu a vynikajúca na chuť. Preto býva často na našom stole nielen ako…
Kuracinu ocení snáď každý milovník mäsa. Neškodné jedlo, ktoré zasýti, nezaťaží a pritom chutí. V tomto prípade však platí, že kuracie mäsko sa…