Bravčové mäso

Bravčové mäso v medovej marináde

Naučiť sa pripraviť šťavnaté mäso si vyžaduje roky praxe. Určite sa už aj vám stalo, že ste postupovali podľa receptu, no…

(4.1 / 5)

Plnené bravčové kapsy

Za tento geniálny obed vás bude vaša rodina nosiť na rukách. Nielen, že sa skvele a do sýta najete, tieto plnené…

(4.1 / 5)

Slávnostný šalát

Šaláty od výmyslu sveta bývajú veľmi často aj na našom slávnostnom stole. Ich príprava je zvyčajne jednoduchá a ponúkne sa každý.…

(4.1 / 5)

Bravčové rezne so zemiakmi

Budeme potrebovať: 500 g bravčového mäsa (podľa výberu) 700 g zemiakov (pokojne môžete použiť aj viac podľa potreby a chuti) 3…

(4.1 / 5)

Šťavnatá zapekaná bravčovina so syrom

Pri príprave bravčoviny je veľkou výhodou to, že v mäsa je obsiahnutých viacero častí rôznej šťavnatosti a mastnoty. Preto si aj tento…

(4.1 / 5)

Zapečené bravčové pod chrumkavou syrovou kôrkou

Chutná a voňavá večera môže byť na stole už za pár minút. Jedlo, ktoré sa prípravou ponáša na francúzske zemiaky vás dostane…

(4.1 / 5)
x