Bravčové mäso

Šťavnaté bravčové rezne v alobale bez vyprážania

Na klasické rezne nedá nikto dopustiť. Sú však spôsoby, ako ich pripraviť trochu zdravšie, bez vyprážania a neželaného zápachu v kuchyni.…

(4.1 / 5)

Ražniči na plechu

Máte radi výber zbojníckych pochúťok? Dnes si pripravíme ražniči, ktoré si môžeme pripraviť v lete na grilovačkách, prekladané čerstvou zeleninou, no…

(4.1 / 5)

Mleté bravčové v kapustnom liste

Čo musí mať tradičný slovenský recept? No predsa kapustu a mäso, ktoré sa dajú pripraviť na rôzne spôsoby. No a práve plnené…

(4.1 / 5)

Ako pripraviť údené

Ak chcete vyskúšať niečo nové a zažiť pritom naozaj lahodnú chuť a mäkkosť mäsa, vyskúšajte upiecť zmrazené bravčové, ideálne však chudšiu časť prasiatka.…

(4.1 / 5)

Bravčové rolky plnené syrom

Každá gazdiná vie pripraviť bravčové mäso na niekoľko spôsobov. Zvyčajne sú to však rezne alebo bravčové kúsky na šťave, keďže často…

(4.1 / 5)

Bravčové mäso v medovej marináde

Naučiť sa pripraviť šťavnaté mäso si vyžaduje roky praxe. Určite sa už aj vám stalo, že ste postupovali podľa receptu, no…

(4.1 / 5)
x