Bravčové mäso

Zemiakové špeciality

Vyhnite sa klasike a pripravte vašim blízkym niečo nové. Sladké koláče nahraďte slanými variantami. Nie len že dobre chutia, ale veľmi…

(4.1 / 5)

Čevapčiči s pečenými zemiakmi

Pôvod tohto jednoduchého, avšak veľmi chutného jedla je z Balkánu. Nie je možné s presnosťou určiť krajinu, pretože mnohé tvrdia, že…

(4.1 / 5)

Čo na nedeľný obed (2. časť)

Ako často sa svojich blízkych pýtate, čo by si želali na obed? Po rokoch varenia tých istých jedál sa občas pristihneme…

(4.1 / 5)

Maďarský guláš

Maďarský guláš je medzi mnohými veľmi obľúbený a pochutia si na ňom aj tí najväčší gurmáni. Dokonalá vôňa, ktorá sa nesie…

(4.1 / 5)

Cestoviny so smotanovou omáčkou

Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia…

(4.1 / 5)

Mäsové guľky v horčicovej omáčke so šampiňónmi

Domáca fašírka patrí medzi tradičné jedlá Slovákov. Či už je podávaná so zemiakovým šalátom alebo zemiakmi, pripravujeme ju doma pomerne často.…

(4.1 / 5)
x