Chutnali ste už niekedy marocké palacinky? Ich rozdiel oproti klasickým palacinkám spočíva v tom, že sa pečú len z jednej strany. Sú mimoriadne…
Milovníci domácej kuchyne a najmä kvalitných domácich placiek z poctivého zemiakového cesta určite ocenia verziu aj s kyslou kapustou. Jedlo má charakteristickú chuť a nezameniteľnú…
Kreativite sa medze nekladú a to sa nespája len s umením ako takým. Umením je aj samotná kuchyňa a preto by sme sa nemali…
Spojenie slanej a sladkokyslej chuti je vždy niečo výnimočné. Ak obľubujete encián alebo tradičnú sviečkovú spolu s brusnicovou omáčkou, dnes posunieme…
Vedeli ste, že zemiaky sa pôvodne podávali ako lahôdka pri kráľovských hostinách? U bežných ľudí sa udomácnili až v 17. storočí…
Mäso si zvyčajne vyžaduje dlhšiu prípravu, no tento recept zvládnu aj začiatočníci. Paprikáš patrí k najčastejšie pripravovaným jedlám. Hodí sa k…