Vegetariánske recepty

Talianska nátierka zo sušených paradajok

Maslo je niečo, bez čoho si mnoho z nás nevie predstaviť ráno. Dávame si ho na čerstvý chlebík, používame ho do…

(4.1 / 5)

Talianska paradajková omáčka

Medzi najlepších znalcov omáčok jednoznačne patria Francúzi a Taliani. Keďže dnes je hlavnou témou paradajková omáčka, zavítame práve do Talianska. Bez…

(4.1 / 5)

Domáce posúchy trochu inak

Obchodné reťazce nám ponúkajú čoraz viac a viac druhov rôzneho pečiva. Niektorí sú ho už tak presýtení, že ho prestali kupovať…

(4.1 / 5)

Slávnostné pečené zemiaky

Zemiaky sú jednou z najčastejších príloh k mäsu. Robíme ich na spôsob pyré, varená klasika alebo pečené s rozmarínom. Prostredníctvom jednoduchých…

(4.1 / 5)

Polievka z donovalských hríbov s hľuzovkovými knedličkami

Považujete sa za ozajstných gurmánov? Potom tu pre vás máme ozajstnú špecialitu. Šéfkuchár Richard Noskovič z kuchyne Residence Hotel & Club**** na Donovaloch si…

(4.1 / 5)

Krémová hubová polievka

Pomaly ale isto nám bude končiť tohtoročná krásna jeseň a s ňou už pomaly prídeme aj o obľúbenú pochúťku, akou sú…

(4.1 / 5)
x