Maslo je niečo, bez čoho si mnoho z nás nevie predstaviť ráno. Dávame si ho na čerstvý chlebík, používame ho do…
Medzi najlepších znalcov omáčok jednoznačne patria Francúzi a Taliani. Keďže dnes je hlavnou témou paradajková omáčka, zavítame práve do Talianska. Bez…
Obchodné reťazce nám ponúkajú čoraz viac a viac druhov rôzneho pečiva. Niektorí sú ho už tak presýtení, že ho prestali kupovať…
Zemiaky sú jednou z najčastejších príloh k mäsu. Robíme ich na spôsob pyré, varená klasika alebo pečené s rozmarínom. Prostredníctvom jednoduchých…
Považujete sa za ozajstných gurmánov? Potom tu pre vás máme ozajstnú špecialitu. Šéfkuchár Richard Noskovič z kuchyne Residence Hotel & Club**** na Donovaloch si…
Pomaly ale isto nám bude končiť tohtoročná krásna jeseň a s ňou už pomaly prídeme aj o obľúbenú pochúťku, akou sú…