Každý je zvyknutý jedávať lokše ku kačke alebo robievať sladké lokše. Na východnom Slovensku v okrese Gelnica majú Rusnáci na Vianoce…
Dnes sa spolu prenesieme do Mexika a ochutnáme jednu špecialitu, ktorá je typická práve pre túto krajinu. Bravčové a hovädzie vedia…
Máte radi jedlá, kde máte všetko pokope a nemusíte sa s nimi v kuchyni veľmi trápiť? Potom vás určite poteší tento…
Dobré domáce knedličky zasa tak často nerobievame. A je to veľká škoda, pretože ide o jeden z najlepších a hádam aj najchutnejších polievkových doplnkov. Pripravte…
Vyprážané mäsko je síce skvelá vec, no jeho príprava je pomerne náročná, špinavá a aj patrične „voňavá“. Ak práve nemáte chuť trápiť…
Ak chcete vyskúšať niečo nové a zažiť pritom naozaj lahodnú chuť a mäkkosť mäsa, vyskúšajte upiecť zmrazené bravčové, ideálne však chudšiu časť prasiatka.…