Francúzska kuchyňa je v mnohých oblastiach podobná tej slovenskej. Aj Francúzi milujú mäso a kvalitné údeniny. Francúzske zemiaky s párkami, to je však rýdzo…
Vajce a kuracie mäso, to je kombinácia večnosti. Nikdy sa jej nikto neobjedol a vždy chutila dokonale. Ak k nej pridáte ešte zopár ingrediencií,…
Keď sme prvýkrát ochutnali túto tradičnú ruskú polievku, okamžite sme sa do nej zamilovali. Je veľmi podobná ukrajinskému boršču, no príprava…
Dokonalé talianske cestoviny nestoja veľa a sú také chutné, že sa po nich budete zalizovať až za ušami. Ak máte radi…
Klobása a údeniny nie sú výsadou len maďarskej, slovenskej, či slovanskej kuchyne všeobecne. Sem tam údeniny použijú aj poriadni talianski chlapi…
Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia…