Tradičné pečivo alebo sladký koláč na nedeľné popoludnie? Brusnicové vence si zamilujete už len preto, ako vyzerajú. Sú chutné, sladké, priam…
Poznáte históriu slávnej dobošky? Začala sa písať ešte v roku 1885, kedy cukrár Jozsef Dobosz na maďarskej cukrárskej výstave prezentoval svoj nový…
Klasické šišky už isto nejedna z nás piekla. Ale vedeli ste, že sa dajú upiecť aj v rúre? Samotné cesto je trocha odlišné…
Mäkučké nadýchané cesto a famózny osviežujúci krém. Roláda plná ananásu a kokosovej chuti si vás získa už po prvom súste. Práve…
Tradičné a predsa iné. V každej kuchyni chutia inak a predsa rovnako skvele. A vlastne prečo by nemohli? Koláče, ktoré sa dedia z generácie na generáciu,…
Ak ste ešte nikdy nepočuli meno Emil Gerbeaut, potom si ho určite zapamätáte, ak vyskúšajte pripraviť jeho slávny zákusok. Receptúra je…