Fotorecepty

Frittata so špenátom a ricottou

Omeleta je u nás veľmi známa ako forma raňajok. Táto výdatná talianska verzia je skôr vhodnejšia ako obed alebo večera. Táto pochúťka…

(4.1 / 5)

Pita pilaf

Pilaf je tradičným pokrmom najmä v krajinách Východnej Európy a obľube sa teší i v juhoázijskej kuchyni. Chutné jedlo, ktorého hlavnou…

(4.1 / 5)

Makovo-jablková rýchlovka

Ak milujete mak ako ja, tak je tento recept ako stvorený pre vás. Jablko mu dodá šťavnatosť a mäkkosť. Samotný recept je…

(4.1 / 5)

Toskánske kuracie prsia s cesnakom a sušenými paradajkami

Recept, ktorého príprava trvá necelých 30 minút a chuťovo je ako z reštaurácie. Svojou krémovosťou, špenátom a sušenými paradajkami sa u nás vyšvihol medzi top…

(4.1 / 5)

Penový krém

Ochutnali ste už niekedy bavorský krém? Týmto receptom si ho môžete pripomenúť. Mágia, ktorú vyčarujete pomocou smotany a masla, to je chuť,…

(4.1 / 5)

Ochutené maslo

Maslo s príchuťou, ktoré si bežne kúpite v obchode zvyčajne obsahuje aj množstvo ďalších prídavkov, medzi inými i konzervanty, farbivá, či iné látky, ktorým…

(4.1 / 5)
x