Tipy na obed

Zapekaný karfiol s kyslou smotanou

Ak máte radi zapekané jedlá, tento recept jednoducho musíte vyskúšať. Je veľmi jednoduchý a neuveriteľne chutný. Môžete ho pripraviť vo viacerých…

(4.1 / 5)

Pečené cestovinové mušličky plnené syrom a cuketou

Vždy som túžila vyskúšať niečo z tradičnej talianskej kuchyne. Podarilo sa mi to až teraz, no napodiv to chutilo aj vyzeralo naozaj…

(4.1 / 5)

Dusené hovädzie na kubánsky spôsob

Sušené slivky sú v kombinácii s dobrým mäskom hotovou pochúťkou, ku ktorej nič viac netreba. Ak však viete, ako ich správne podusiť a ako…

(4.1 / 5)

Cuketovo-pórové placky

Sezóna cukety ešte stále nekončí a vy si túto chutnú zeleninu môžete pripraviť na množstvo spôsobov. Jedným z nich, ktorý by…

(4.1 / 5)

Kuracie kúsky na šampiňónoch v smotanovej omáčke

Hovorí sa, že Napoleon nemal rád kuracie mäso. Raz sa do jeho kuchyne dostal kuchár, ktorému o tom akosi zabudli povedať. Imperátorovi…

(4.1 / 5)

Nadýchané špenátovo-syrové taštičky

Namiesto zložitej večere fantastické špenátové taštičky, ktoré máte hotový rýchlo a jednoducho a nestihnete pritom ani dopiť večerný čaj. Alebo si ich pripravte…

(4.1 / 5)
x