Tipy na obed

Vyprážané zemiaky so smotanovo cesnakovým dresingom

Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…

(4.1 / 5)

Americké palacinky

V niektorých krajinách sa za tradičné palacinky považujú tzv. pancakes. Sú trochu nadýchanejšie, pripomínať by vám mohli väčšie dolky. Ja osobne…

(4.1 / 5)

Roláda z cuketového cesta plnená voňavými šampiňónmi a syrom

Cuketa je ešte stále v sezóne, cesto z nej nevyjde z módy snáď nikdy. Ak ste však ešte neskúsili kombináciu cukety a šampiňónov so syrom,…

(4.1 / 5)

Svieži šalát s kuracím mäsom a hroznom

S naozaj zaujímavými šalátmi sa stretávame len výnimočne. Tie najväčšie lahôdky majú možnosť ochutnať len ľudia, ktorí sa pravidelne zúčastňujú fantastických recepcií…

(4.1 / 5)

Československá polievka

Základom dobrej stravy je aspoň jedno teplé jedlo denne.To nám do hláv vštepovali ešte ako malým deťom, no pravdou to ostáva…

(4.1 / 5)

Bochník z lístkového cesta plnený mäsom a vajíčkami

Máte chuť pripraviť si na raňajky niečo naozaj chutné, ale iné ako je obyčajný chlieb, sendvič, či bageta? Inšpirujte sa týmto…

(4.1 / 5)
x