Aj napriek tomu, že k zeleným paradajkám má mnoho ľudí výhrady, sú skutočne skvelou kulinárskou pochúťkou, ktorú pripravujú v tých najlepších reštauráciách. Ak…
Ak ste si mysleli, že karbonátky sa dajú pripravovať len z mäsa, potom máme pre vás prekvapenie. Hríby sú takisto ideálnou potravinou…
V každom obchode ich nájdete ako polotovar, no stojí za to? Neexistuje lepšia chuť, ako chuť domácich fašírok pripravených z mäsa, ktoré ste…
Univerzálne jedlo – kuracie prsia – je možné pripraviť na nekonečne veľa spôsobov. Ak ste milovníci jemných a ľahkých chutí, potom si…
Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…
V niektorých krajinách sa za tradičné palacinky považujú tzv. pancakes. Sú trochu nadýchanejšie, pripomínať by vám mohli väčšie dolky. Ja osobne…