Au revoir, Paríž! Bolo tu úžasne, no je čas sa vrátiť domov do reality a na sladké croissanty, makarónky a bagety…
Grenadír alebo v niektorých domácnostiach „granadír“ môžeme pokojne považovať za slovenské jedlo. Väčšinou ho pripravujeme, keď už naozaj nevieme čo. Je…
Vedeli ste, že ak jete mäso spolu so zeleninovou prílohou, vaše telo ho strávi ľahšie? Dnes sme si pre vás pripravili…
Palacinky s tvarohom asi nie sú žiadne prekvapenie. Skvelé jedlo, ktoré väčšina z nás zbožňuje. Čo sa však stane ak nebudú…
Tradičné slovenské jedlo, ktoré si väčšinou doprajeme niekde na salaši. Zemiakové bryndzové pirohy dnes už kúpime aj ako polotovar, ale prečo…
Máte chuť na niečo sladké? Zemiakové šúľance s makom sú to pravé. Dnes už v obchode zakúpite šúľance, ktoré sú hotové…