Špíz, je slovo pochádzajúce z nemeckého jazyka, ktorý v preklade znamená bodec. Kulinárske dielo s názvom špíz je odvodené od základnej…
Cesnak, známy aj ako prírodné antibiotikum má mnoho blahodarných účinkov pre naše telo. Preto by sme ho mali konzumovať čo najčastejšie.…
Stačí zmiešať 4 suroviny podľa postupu a tortu uložiť na pár hodín do chladničky. Tento dezert je taký jemný, že sa…
Každá dobrá gazdinka má zrejme v chladničke alebo mrazničke kuracie prsia. Vždy nás zachránia, keď nevieme, čo variť. S kuracími prsiami…
Každú nedeľu sa u nás naskytne známa dilema s názvom, čo na nedeľný obed. S týmto jednoduchým receptom sa mi však podarilo vyčariť hlavné…
Sezónu špargle máme zrejme za sebou, no už teraz sa môžeme tešiť na sezónu cukety. Ešte pár slnečných dní a v…