Zálievky

Mladé zemiaky pečené v rúre

Pri tomto recepte je dôležité, aby sme mladé zemiaky nechali minimálne hodinku marinovať. Ak tak urobíte, tento recept si obľúbite. Keď…

(4.1 / 5)

Bravčové mäso v medovej marináde

Naučiť sa pripraviť šťavnaté mäso si vyžaduje roky praxe. Určite sa už aj vám stalo, že ste postupovali podľa receptu, no…

(4.1 / 5)

Marináda na kuracie stehná

Ako často pripravujete pečené kuracie stehná? Toto jedlo je pomerne časté, pretože nestojí tak veľa, je rýchle a chutí celej rodine.…

(4.1 / 5)

Vrstvená cigánska pečienka

Každý milovník mäsa si zaručene zgustne na fajnovej cigánskej pečienke. Ak si ju ale chcete dopriať niekde na trhoch, podujatiach alebo…

(4.1 / 5)

7 omáčok bez majonézy alebo kečupu

Keď si chceme dochutiť obed, veľmi často siahneme po kečupe, majonéze alebo omáčkach, ktoré majú podobné zloženie či tieto produkty obsahujú.…

(4.1 / 5)

Korenistá citrónová zálievka na šalát

Milujete v lete svieže šaláty, ktoré chutia po citrusoch? Ako ich robia v reštauráciách, že sú také dobré? Celá veda je v detsky jednoduchej…

(4.1 / 5)
x