Typ receptu
Zeler je koreňová zelenina, ktorá si v posledných rokoch získala našu pozornosť. Zelerové hranolky chutia vynikajúco a piecť ich môžete v…
Svieži, chutný a v lete ho máme na stole pravidelne. Hodí sa k mäsu ako príloha, na grilovačkách je samozrejmosťou a…
Avokádo sa na slovenský trh dostalo len pred pár rokmi, no je veľmi obľúbené najmä v studenej kuchyni. Najčastejšie sa avokádo…
Túto bleskovú omáčku si zamilujete. Potrebovať budete len základné suroviny, nezahusťuje sa múkou a chutí dokonale. Môžete ju podávať studenú ako…
Blíži sa nám obdobie čerstvej a zdravej zeleniny zo záhrady. Nie je nič lepšie ako si pripraviť rýchly letný obed len…
Červenú kapustu vo väčšine prípadov dusíme spolu s octom, cibuľkou a cukrom a podávame ju k pečenému mäso a knedli. Niekedy…