Národné jedlá

Čínska polievka

Ochutnali ste už ostro-kyslú čínsku polievku? Mohli ste sa k nej dostať v nejakom bistre alebo v občerstvení, ktoré sídli niekde…

(4.1 / 5)

Zapekané kuracie stehná v paprikovo-jogurtovej omáčke

Jedli ste už niekedy kuracie na arménsky spôsob? Ak si pripravíte tento recept, ani neviete ako a ochutnáte jednu z najväčších špecialít arménskej…

(4.1 / 5)

Halušky po maďarsky

Tento krát sa vďaka lahodnému jedlu prenesiete do maďarskej kuchyne. Zemiakové halušky sú veľmi chutnou prílohou nielen k mäsu, skvele poslúžia…

(4.1 / 5)

Najlepšie recepty s paradajkami

Počuli ste už o zlatých jablkách? Presne tak nazývajú Taliani paradajky, ktoré boli, paradoxne, v niektorých krajinách až do konca 17. storočia považované…

(4.1 / 5)

Originálny gruzínsky šašlík

V minulosti sa gruzínsky šašlík pripravoval ako ražniči z jahňaciny priamo na ohni. Dnes sa kuchári snažia pôvod receptu zachovať, no obohacujú ho…

(4.1 / 5)

Pilaf

Počuli ste už jedle s názvom pilaf? Jedná sa o tradičné uzbecké jedlo, pričom najčastejšie sa pripravuje pilaf práve z jahňacieho…

(4.1 / 5)
x