Vyprážaný rezeň by sme pokojne mohli nazvať typickým pre Slovákov, pretože vyprážané rezne nás sprevádzajú celým životom. Určite každý z nás…
Špíz, je slovo pochádzajúce z nemeckého jazyka, ktorý v preklade znamená bodec. Kulinárske dielo s názvom špíz je odvodené od základnej…
Máte chuť na niečo zdravé? Ak idete pripravovať morčacie prsia, prípadne kuracie prsia, najlepšia kombinácia je so zeleninou. Do tela tak…
Každý kto má rád mäsité jedlá, má určite rád aj fašírky. Ale čo tak pripraviť zdravé fašírky, bez vyprážania? Ponúkam vám…
Tento recept je skutočne jedným z mojich najobľúbenejších. Tá kombinácia chutí v omáčke je pre mňa famózna a verím, že vám…
Červená šošovica je v poslednom čase v móde nielen preto, lebo je chutná a oživí každé jedlo svojou farebnosťou, ale aj preto, že ju…
Oznámenia