Cuketové rolky nie sú len najlepším predjedlom na sviatočný stôl, ktoré nádherne vyzerá a ešte lepšie chutí, ale aj sviežim letným pokrmom,…
Vo Francúzsku volajú „julienne“ zvláštny spôsob rezania mladej zeleniny. V našom chápaní to však znamená niečo iné. Ide o vynikajúcu zemiakovú misku plnenú…
Rodinné oslavy, narodeniny, sviatky – na všetky tieto stretnutia vždy hľadáme recepty na slané pochúťky. Ja som prednedávnom našla tento na…
Klasické placky sa skladajú z troch zložiek – vajce, zemiaky a soľ. Niekto pridáva aj múku, niekto ich robí bez nej. Tak, či…
Kôpor. Niektorými oslavovaný, inými nenávidený. Tak či onak, táto rastlinka, ktorá ľudí od dávna rozdeľuje na dva tábory, je veľmi zdravá,…
Kupovali ste si občas fornetti? Jemné, chrumkavé pečivo s rôznymi náplňami, to mu sa nedá len tak odolať. Ak ste občas…