Čo najčastejšie pripravujete na obed? U mnohých vyhráva práve mäso. Aj preto sa vám vždy budú hodiť recepty a skvelé tipy…
Žiadne sviatky si nevieme predstaviť bez obľúbeného mäsa. Je jedno či je kuracie, hovädzie alebo bravčové. Keď sa zíde celá rodina,…
Pôvod tohto jednoduchého, avšak veľmi chutného jedla je z Balkánu. Nie je možné s presnosťou určiť krajinu, pretože mnohé tvrdia, že…
Ako často sa svojich blízkych pýtate, čo by si želali na obed? Po rokoch varenia tých istých jedál sa občas pristihneme…
Domáca fašírka patrí medzi tradičné jedlá Slovákov. Či už je podávaná so zemiakovým šalátom alebo zemiakmi, pripravujeme ju doma pomerne často.…
Väčšina z nás používa papier na pečenie na to, aby sa potraviny pečené v rúre nepripiekli o povrch plechu. Papier na…