Bravčové mäso

Plnená kapusta

Klasika v podobe plnenej kapusty alebo, ako sa tomu často hovorí, holúbkov, nikdy neurazí. Je to veľmi dobré v prípade, že…

(4.1 / 5)

Mäso na čínsky spôsob

Opäť neviete, čo by ste navarili na obed? Máme pre vás tip, ktorý vás určite poteší. Urobte si mäso na čínsky…

(4.1 / 5)

Bravčová panenka so slaninou

Urobiť dobrú bravčovú panenku tak, aby nebola vysušená, ale pekne šťavnatá, no zároveň správne prepečená, je hotové umenie. Často sa na…

(4.1 / 5)

Bolonské špagety

Existuje len málo ľudí, ktorí by si nepochutnali na pravých talianskych bolonských špagetách. Hoci sa nájde množstvo šikovných kuchárov, ktorí ich…

(4.1 / 5)

Pljeskavica

V posledných rokoch sa aj na Slovensku stáli veľmi populárnymi hamburgery, ktoré si už nemusíte kupovať vo fastfoodoch, ale zvládnete ich…

(4.1 / 5)

Belehradský rezeň

Už vám dochádzajú nápady, čo urobiť na večeru alebo na obed? Máte pocit, že neustále varíte to isté? Potom by ste…

(4.1 / 5)
x