Domáca fašírka patrí medzi tradičné jedlá Slovákov. Či už je podávaná so zemiakovým šalátom alebo zemiakmi, pripravujeme ju doma pomerne často.…
Netradičný recept už na prvý pohľad prezrádza, že pôjde o vynikajúcu večeru, či slávnostný obed. Kus bravčového karé v celosti narezaný do hrebeňového…
Tento recept bude hlavne pre milovníkov mäsa a steakov. Pripraviť dobrý steak sa naozaj nepodarí každému. Je dôležité dodať mäsu tú…
Bravčová panenka – to zázračné slovné spojenie, pri ktorom sa prebudia chuťové bunky nejedného fajnšmekra. Táto kombinácia je skutočným nebíčkom v…
Vyprážaný rezeň by sme pokojne mohli nazvať typickým pre Slovákov, pretože vyprážané rezne nás sprevádzajú celým životom. Určite každý z nás…
Špíz, je slovo pochádzajúce z nemeckého jazyka, ktorý v preklade znamená bodec. Kulinárske dielo s názvom špíz je odvodené od základnej…