Vždy som túžila vyskúšať niečo z tradičnej talianskej kuchyne. Podarilo sa mi to až teraz, no napodiv to chutilo aj vyzeralo naozaj…
Baklažán je zelenina, ktorá sa nepripravuje až tak často. Napriek tomu, že jedlá z neho sú ľahké a výdatné zároveň a navyše veľmi chutné.…
Počuli ste už o zlatých jablkách? Presne tak nazývajú Taliani paradajky, ktoré boli, paradoxne, v niektorých krajinách až do konca 17. storočia považované…
Príprava rezancov do polievky je celkom jednoduchá záležitosť. Na ich výrobu nebudete dokonca potrebovať ani špeciálny prístroj. Ak ste fanúšikom rôznych…
Toto je asi to najbežnejšie jedlo, ktoré doma pripravujeme. Kuracie prsia v smotanovej omáčke s cestovinami máme hotové rýchlo, sú sýte…
O tom, že talianska kuchyňa je vychýrená aj v tých najodľahlejších kútoch sveta niet pochýb. No pripraviť talianske jedlo dobre si vyžaduje tiež…