Takéto nadýchané karamelové rezy ste ešte iste nejedli. Jemné kakaové cesto a na ňom penová karamelová fantázia. Milovníkov kávy potešia aj…
Zemiaky nie sú v našom jedálničku žiadnou novinkou a práve vďaka ich nízkej cene a výdatnosti ich využívame v mnohých variantoch.…
Veľmi preslávený koláč, ktorý možno poznáte aj vy. Dezert sa v originálnom znení nazýva „Tarte Tatin“ a jedná sa o francúzsky…
Keď sa povie jar, teplé dni, pohoda na záhradke, grilovačky, spomeniem si na tento ľahký koláčik. Chladná, krémová textúra trochu pripomína…
Máte radi kuracie prsia? A máte radi Cordon bleu? Ak máte pocit, že sa jedná o veľmi ťažké jedlo, prípadne len…
Pri slove šalát si väčšina z nás predstaví nevábnu hŕstku zeleniny bez chuti. Naopak, klasický zemiakový šalát s majonézou je pre…