Počuli ste už o zlatých jablkách? Presne tak nazývajú Taliani paradajky, ktoré boli, paradoxne, v niektorých krajinách až do konca 17. storočia považované…
Neviem ako vy, no ja si neviem predstaviť leto bez uvarenej kukurice. Nedávno som „naďabila“ na jeden úžasný recept a veru…
Našťastie, sezóna cukety ešte stále trvá, čo nás nielen teší, ale nám aj šetrí miesto v peňaženkách. Cuketa je totiž lacná zelenina,…
Neviem ako u ostatných, ale vo mne slovo detox vzbudzuje skôr nedôveru z toho dôvodu, že z každej strany sa na nás valia buď…
Baba ganoush vychádza z blízkovýchodnej kuchyne a je jednou z najobľúenejších a najčastejšie pripravovaných jedál ľudí žijúcich najmä v Libanone, Sýrii a Palestíne. Základom nátierky je čerstvo…
Máte chuť na fantastickú prílohu k obedu, chcete pripraviť lahodný pokrm na rodinnú grilovačku alebo si radi zgustnete na ľahkej večeri…