Slovenská kuchyňa

Tradičný slovenský domáci trdelník

Vedeli ste, že trdelník sa nepripravuje len na Slovensku? Poznajú ho aj v okolitých krajinách ako je Maďarsko, Česká republika a…

(4.1 / 5)

Kuracia rolka s vajíčkom

Vajce a kuracie mäso, to je kombinácia večnosti. Nikdy sa jej nikto neobjedol a vždy chutila dokonale. Ak k nej pridáte ešte zopár ingrediencií,…

(4.1 / 5)

Kuracie prsia s krémovou šampiňónovou omáčkou

Dnešný recept je rýchly, jednoduchý a zároveň nesmierne lahodný. Skvelá kombinácia jemného kuracieho mäsa s krémovou omáčkou zo šampiňónov je výbornou…

(4.1 / 5)

Tradičné chrumkavé fašiangové fánky

Ak ste si ešte nestihli urobiť túto vynikajúcu fašiangovú pochúťku je najvyšší čas, aby ste to zmenili. Voňavé chrumkavé fánky sú…

(4.1 / 5)

Domáca horčica

Horčica. Kráľovná pochutín. Pridáva sa k mäsu, do omáčok, či do dressingov. V neposlednom rade bola neodmysliteľnou súčasťou večerí francúzskych kráľov. Recept na…

(4.1 / 5)

Zapečené pučené zemiaky so syrom a cesnakom

Nebaví vás už k mäsu dookola pripravovať pečené, varené, či pučené zemiaky? Hľadáte niečo, čo bude trochu netradičné, no použijete domáce…

(4.1 / 5)
x