Fotorecepty

Pečené zemiaky s rozmarínom

Zemiaky má rád asi každý, pretože sú veľmi vďačnou surovinou, ktorá sa dá využiť na množstvo receptov. Pripravíte ich v rôznych…

(4.1 / 5)

Pikantné sušené mäso

Jedli ste už niekedy sušené mäso? V niektorých krajinách ho považujú za skutočnú lahôdku a treba povedať, že ňou aj naozaj je. Nevyzerá…

(4.1 / 5)

Polievka zo zelenej fazuľky

Milovníci kyslých slovenských polievok tešte sa! Dnes sme si pre vás pripravili klasickú kyslú fazuľovú polievku, tentokrát ale zo zelenej fazuľky.…

(4.1 / 5)

Paradajky s jabĺčkami v sladkokyslom náleve

Paradajky v náleve sú skvelým spôsobom, ako si uchovať domáci produkt aj na zimu. Netreba z nich hneď robiť kečup alebo pretlak. Dajú…

(4.1 / 5)

Šalát s fazuľou

Skúšali ste už niekedy kombináciu húb a fazule? Garantujeme vám, že túto chuť si zamilujete. Ak k tomu pridáte i uhorky,…

(4.1 / 5)

Lahodná roláda s ovocím a škoricou

Roláda je pre mnohí zdatné kuchárky a pekárky tak trochu výzvou. Bojíme sa, aby sme ju dobre zarolovali, aby sa neroztrhla, či…

(4.1 / 5)
x