Zemiaky má rád asi každý, pretože sú veľmi vďačnou surovinou, ktorá sa dá využiť na množstvo receptov. Pripravíte ich v rôznych…
Jedli ste už niekedy sušené mäso? V niektorých krajinách ho považujú za skutočnú lahôdku a treba povedať, že ňou aj naozaj je. Nevyzerá…
Milovníci kyslých slovenských polievok tešte sa! Dnes sme si pre vás pripravili klasickú kyslú fazuľovú polievku, tentokrát ale zo zelenej fazuľky.…
Paradajky v náleve sú skvelým spôsobom, ako si uchovať domáci produkt aj na zimu. Netreba z nich hneď robiť kečup alebo pretlak. Dajú…
Skúšali ste už niekedy kombináciu húb a fazule? Garantujeme vám, že túto chuť si zamilujete. Ak k tomu pridáte i uhorky,…
Roláda je pre mnohí zdatné kuchárky a pekárky tak trochu výzvou. Bojíme sa, aby sme ju dobre zarolovali, aby sa neroztrhla, či…