Fotorecepty

Domáce fašírky s maslom

V každom obchode ich nájdete ako polotovar, no stojí za to? Neexistuje lepšia chuť, ako chuť domácich fašírok pripravených z mäsa, ktoré ste…

(4.1 / 5)

Kuracie prsia s mozzarellou a špenátom

Univerzálne jedlo – kuracie prsia – je možné pripraviť na nekonečne veľa spôsobov. Ak ste milovníci jemných a ľahkých chutí, potom si…

(4.1 / 5)

Vyprážané zemiaky so smotanovo cesnakovým dresingom

Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…

(4.1 / 5)

Americké palacinky

V niektorých krajinách sa za tradičné palacinky považujú tzv. pancakes. Sú trochu nadýchanejšie, pripomínať by vám mohli väčšie dolky. Ja osobne…

(4.1 / 5)

Roláda z cuketového cesta plnená voňavými šampiňónmi a syrom

Cuketa je ešte stále v sezóne, cesto z nej nevyjde z módy snáď nikdy. Ak ste však ešte neskúsili kombináciu cukety a šampiňónov so syrom,…

(4.1 / 5)

Nadýchaný kakaový koláčik s ricottou a mascarpone

Tento koláč je skvostom talianskej domácej pekárne. Tentoraz však nie je nadýchané cesto, ale plnka! Lahodná čokoládová chuť sa výrazne dopĺňa…

(4.1 / 5)
x