Kedy pečiete medovníky vy? Ja začínam už 6 týždňov pred Vianocami, pretože som rada pripravená skôr a aspoň mi ostáva viac…
Piškótové cesto. Najpoužívanejšie cesto pri pečení a majstrovaní koláčov. Napriek tomu nie je piškóta ako piškóta. Nie každý ju vie pripraviť tak,…
Krémeše sa už dnes pripravujú na mnoho spôsobov a jedným z tých lepších je ich čokoládová variácia. Chutia rovnako a predsa inak. Čokoládové krémeše…
Jedinečný zákusok si často predstavujeme ako taký, ktorý nám naservírujú v cukrárni a je upečený rukou absolútneho profesionála. Omyl! Naozaj dokonalý zákusok si…
Lahodné dezerty na príjemné posedenie potešia každý maškrtný jazýček. Inak to nie je ani v prípade torty zloženej z kombinácie orieškov a sladkého medu.…
Na Vianoce existuje mnoho receptov a variácií na jednotlivé koláčiky a zákusky a pritom sú všetky v niečom podobné. Ak ste milovníci orechových rožtekov, rozhodne…