Tipy na večeru

Ako správne variť ryžu

Viete si predstaviť život bez prílohy ako je ryža? Hodí sa takmer ku všetkému, môžete ju pripraviť naslano, nasladko, obsahuje až…

(4.1 / 5)

Bravčové v slaninke

Toskánske filety sú vynikajúcim jedlom, ktoré obľubujú hlavne muži. Nenájdete v nich žiadne olivy, ale poriadne bravčové mäso, ktoré vám v kombinácii s bylinkami…

(4.1 / 5)

Zapekané kuracie pečienky na taliansky spôsob

Kuracie pečienky väčšinou pripravujeme veľmi podobne – na cibuľke, prípadne restované. Tento recept však poznajú Taliani a my sme mali tú česť…

(4.1 / 5)

Voňavá pohánková kaša s mäsom

Jedna z najzdravších a zároveň aj najstarších surovín na našom území je pohánka. Mnoho ľudí už na jej fantastickú chuť zabudlo, no stále…

(4.1 / 5)

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Grécka kuchyňa okrem mnohého iného miluje a priam preferuje mleté mäso v rôznych formách a podobách. Dnes sme pre vás pripravili tradičné grécke mäsové…

(4.1 / 5)

Batatové hranolky

Zemiakové hranolky sú pre nás klasikou, ktorá zasýti a v obľube ich má asi každý. Aj tento jednoduchý recept sa dá…

(4.1 / 5)
x