Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo by ste chceli jesť ako posledné jedlo, ak by ste si mohli vybrať? Pre…
Ako uniknúť tej hroznej horúčave, ktorá nás v lete niektorých tak neteší? Ideálnou voľbou sú nanuky. Milujú ju veľkí aj malí…
Špíz, je slovo pochádzajúce z nemeckého jazyka, ktorý v preklade znamená bodec. Kulinárske dielo s názvom špíz je odvodené od základnej…
Cesnak, známy aj ako prírodné antibiotikum má mnoho blahodarných účinkov pre naše telo. Preto by sme ho mali konzumovať čo najčastejšie.…
Stačí zmiešať 4 suroviny podľa postupu a tortu uložiť na pár hodín do chladničky. Tento dezert je taký jemný, že sa…
Každá dobrá gazdinka má zrejme v chladničke alebo mrazničke kuracie prsia. Vždy nás zachránia, keď nevieme, čo variť. S kuracími prsiami…