Vedeli ste, že ak jete mäso spolu so zeleninovou prílohou, vaše telo ho strávi ľahšie? Dnes sme si pre vás pripravili…
Lepšiu marinádu na bravčové mäso ste ešte určite neskúsili. Zmes pikantnej i obyčajnej horčice a medu vytvorí na mäse šťavnatú kôrku…
Ak ste dostali chuť na niečo tradičné slovenské a okrem bryndzových halušiek by ste chceli ukuchtiť aj niečo iné, pravou voľbou…
Majonéza je veľmi dôležitým dochucovadlom mnohých jedál a bez jej chuti to nie je ono. Skúste si však majonézu pripraviť doma…
Naučiť sa pripraviť šťavnaté mäso si vyžaduje roky praxe. Určite sa už aj vám stalo, že ste postupovali podľa receptu, no…
Keď si chceme dochutiť obed, veľmi často siahneme po kečupe, majonéze alebo omáčkach, ktoré majú podobné zloženie či tieto produkty obsahujú.…