Málokto varí ríbezľový džem rád, pretože je s ním veľa roboty. Výsledná konzistencia džemu so zrniečkami veľmi nechutí. Dnes vám však ukážeme,…
Je dobre známe, že telo lepšie spracováva potravu, ak namiesto prílohy jeme zeleninu. Ľahšie nám trávi, necítime sa zaťažení a lepšie nám…
Kôpor. Niektorými oslavovaný, inými nenávidený. Tak či onak, táto rastlinka, ktorá ľudí od dávna rozdeľuje na dva tábory, je veľmi zdravá,…
Táto chutná, zdravá a nie príliš kalorická čokoládová pena je vynikajúcou náhradou klasických mliečnych dezertov. Okrem iného, príprava je veľmi jednoduchá…
Možno sa už aj vám podarilo zahliadnuť túto špecialitu, či už na policiach supermarketov alebo v reštauráciách. Svojim exotickým názvom už určite…