Tipy na večeru

Vyprážané zelené paradajky

Aj napriek tomu, že k zeleným paradajkám má mnoho ľudí výhrady, sú skutočne skvelou kulinárskou pochúťkou, ktorú pripravujú v tých najlepších reštauráciách. Ak…

(4.1 / 5)

Mäsovo-hríbové guľôčky v paradajkovej omáčke

Ak ste si mysleli, že karbonátky sa dajú pripravovať len z mäsa, potom máme pre vás prekvapenie. Hríby sú takisto ideálnou potravinou…

(4.1 / 5)

Domáce fašírky s maslom

V každom obchode ich nájdete ako polotovar, no stojí za to? Neexistuje lepšia chuť, ako chuť domácich fašírok pripravených z mäsa, ktoré ste…

(4.1 / 5)

Kuracie prsia s mozzarellou a špenátom

Univerzálne jedlo – kuracie prsia – je možné pripraviť na nekonečne veľa spôsobov. Ak ste milovníci jemných a ľahkých chutí, potom si…

(4.1 / 5)

Vyprážané zemiaky so smotanovo cesnakovým dresingom

Zemiaky patria do kuchyne ako soľ, o tom bez debaty. No zväčša ich robíme len ako prílohu a to je veľká škoda. Keby…

(4.1 / 5)

Americké palacinky

V niektorých krajinách sa za tradičné palacinky považujú tzv. pancakes. Sú trochu nadýchanejšie, pripomínať by vám mohli väčšie dolky. Ja osobne…

(4.1 / 5)
x