Tipy na obed

Grilovaný syr trochu inak

Klasické jedlo, ktoré má skoro každý rád. Vyprážaný syr je na pravidelnom jedálničku nie jedného človeka. Skúšali ste však niekedy pripraviť…

(4.1 / 5)

Tradičné bryndzové halušky

Viete si predstaviť tradičnejšie slovenské jedlo ako vynikajúce bryndzové halušky? Asi ťažko. Tento perfektný pokrm sa nestal národným jedlom našej krajiny…

(4.1 / 5)

Pečené kuracie stehná so zemiakmi

Au revoir, Paríž! Bolo tu úžasne, no je čas sa vrátiť domov do reality a na sladké croissanty, makarónky a bagety…

(4.1 / 5)

Restované šampiňóny na cesnaku

Restované šampiňóny na cesnaku sú delikatesa, ktorá sa hodí ku každému mäsu. Môžete ich podávať ako prílohu, prípadne sú vynikajúce aj…

(4.1 / 5)

Grenadír

Grenadír alebo v niektorých domácnostiach „granadír“ môžeme pokojne považovať za slovenské jedlo. Väčšinou ho pripravujeme, keď už naozaj nevieme čo. Je…

(4.1 / 5)

Grilovaná zelenina s citrónovou marinádou

Vedeli ste, že ak jete mäso spolu so zeleninovou prílohou, vaše telo ho strávi ľahšie? Dnes sme si pre vás pripravili…

(4.1 / 5)
x