Kuracie mäso najlepšie chutí v kombinácii s rôznymi druhmi korenín. Tento fakt platí hlavne v prípade, že sa kuracinu rozhodnete marinádovať a neposypete ju len…
Veľkou výhodou kuraciny je to, že je jednoduchá na prípravu a vynikajúca na chuť. Preto býva často na našom stole nielen ako…
Pri tomto recepte je dôležité, aby sme mladé zemiaky nechali minimálne hodinku marinovať. Ak tak urobíte, tento recept si obľúbite. Keď…
Krásne slnečné počasie, ľahký vánok a voľný deň, to všetko nás vyháňa na prvé grilovačky. Ak nie ste milovníkom mäsa, alebo…
Keďže grilovacia sezóna je oficiálne zahájená a vy sa začínate tešiť na víkendové poobedia a večery trávené v spoločnosti vašej rodiny…
Omrzelo vás už pripravovať zemiaky ako prílohu podľa štandardných receptov? Vyskúšajte niečo nové, chutné a voňavé s týmito tipmi. Pri troške invencie by…